21 september 2020

Brabants avondje uit voor de zorg in het Philips Stadion

Locatie: Philips Stadion
Aanvang: 20:30
Datum: 21 september 2020

Sport en cultuur brengen samen hulde aan de zorg


Met dit Brabants avondje in het beroemde Philips Stadion willen we het zorgpersoneel en de facilitaire diensten van de ziekenhuizen regio Eindhoven bedanken voor hun enorme inzet in deze bizarre tijd.


Een muzikale avond met Brabantse artiesten gepresenteerd door cabaretier Rob Scheepers.


Bron: Willy Lathouwers Fotografie


Crowdfunding

Voor een project op deze unieke locatie moeten natuurlijk kosten gemaakt worden: een podium, licht, geluid en regie zijn essentiële onderdelen hierbij. Alhoewel veel partijen toegezegd hebben tegen minimale kosten te leveren, blijft er een bedrag open. 

Wil je dit project ondersteunen dan kan dat nog via crowdfunding met de linkvoordekunst.nl

Programma

19.30 Philips Stadion open

20.30 Opening door Toon Gerbrands , Algemeen directeur PSV


Concert met o.a. Björn van der Doelen,  Melissa Janssen, Laetitia Gerards, Johnny Rosenberg, DJ La Fuente en Mystery guest Joel Borelli!


Muzikale omlijsting door de Philips Harmonie onder leiding van Matty Cilissen


22.00 Einde programma

Na het concertprogramma zal DJ La Fuente je nog een half uur vermaken.


Uw bijdrage aan de zorgmedewerkers

Met een toegangsprijs van €25,- draag je direct bij aan dit gratis Brabants avondje uit voor de zorg.


Voor dit concert wordt belangeloos bijgedragen door PSV, Philips Stadion, de artiesten en het orkest met ondersteuning door CKE, sponsoren en donateurs. Partners:


Solisten

 • Björn van der Doelen
  Björn van der Doelen Zanger

  Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.

  Hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is. 

 • Melissa Janssen
  Melissa Janssen Zangeres

  Melissa Janssen, ook wel bekend als  Alissa May, is een stoere powervrouw en brengt persoonlijke verhalen in een vernieuwende rauwe pop sound. Met haar ijzersterke performance verzorgde ze eind 2019 het voorprogramma in de clubtour van Davina Michelle. Haar zelf geschreven eerste eigen single “Don’t Leave Me” is vanaf nu beschikbaar op alle online platformen. Een song die gaat over het vastberaden najagen van je dromen.  Melissa heeft in 2016 de halve finale bereikt in “The Voice of Holland” in het Team Borsato.

 • La Fuente
  La Fuente DJ

  La Fuente is geboren en getogen in Nederland en leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen op te treden. Nu, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn fan lijst strekt zich uit over bijna de hele wereld.

  La Fuente krijgt volledige steun van de grote festivals en organisaties zoals Extrema Outdoor, Solar festival, Fabulous en nog veel meer.

 • Toon Gerbrands
  Toon Gerbrands Speaker

  Op 28 april 2014, twee weken nadat Gerbrands bekend had gemaakt zijn functie bij AZ neer te leggen, maakte PSV bekend dat hij per 1 juli 2014 Tiny Sanders opvolgde als algemeen directeur.[1] Hij tekende hier een contract voor vier jaar. Onder Gerbrands werd PSV in zowel 2014/15 als 2015/16 landskampioen. In 2015/16 plaatste de club zich bovendien voor het eerst sinds 2006/07 voor de achtste finales van de Champions League. Gerbrands verlengde in mei 2016 zijn contract bij PSV tot 2025.

 • Rob Scheepers
  Rob Scheepers Cabaretier

  Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee avondvullende cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2020 tijd voor zijn derde cabaretprogramma GULZIG.

 • Johnny Rosenberg
  Johnny Rosenberg Zanger

  Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Hij is uitgegroeid tot de ware Michael Bublé-Tribute act, die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn idool. Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt zanger Johnny Rosenberg ervoor dat de tijden van Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Benett weer herleven. Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars. Als het dak eraf moet, is zanger Johnny Rosenberg ook op z’n plek.

 • Laetitia Gerards
  Laetitia Gerards Zangeres

  Laetitia Gerards treed op bij gerenommeerde orkesten en ensembles als het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest, het Residentie Orkest, het Concertgebouw Kamerorkest, Camerata RCO, Amsterdam Sinfoniëtta en Het Orkest van de Achttiende Eeuw. In 2016 debuteerde ze bij het Moscow Symphony Orchestra in de Grote Zaal van het Tchaikovsky conservatorium in Moskou. Op uitnodiging van de Netherlands-America Foundation gaf ze concerten in Los Angeles, San Francisco, Calgary en Vancouver.


  In maart 2020 zal Laetitia bij De Nederlandse Reisopera de rol van Marenka zingen in ‘Die Verkaufte Braut’ van Bedrich Smetana. Samen met het Nederlands Philharmonisch Orkest is ze dit voorjaar twee maal te horen in het Concertgebouw. Op het programma staan highlights uit Leonard Bernsteins beroemde Amerikaanse musicals.

  Aankomende zomer is Laetitia de nieuwste deelnemer aan het talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’. Samen met pianist Thomas Beijer neemt zij haar debuut-cd op, die eind augustus 2020 verschijnt.