De cultuursector heeft erg moeten leiden onder de Corona maatregelen en wij hebben diverse optredens moeten annuleren. Dat wil niet zeggen dat we als bestuur stil hebben gezeten. We zijn volop aan het plannen voor het najaar en de komende jaren. En laten we hopen dat er in het najaar weer wat mogelijk is.

Sinds januari 2018 zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. We zijn dan ook zeer verheugd te melden dat we Peter van den Berg bereid hebben gevonden om het voorzitterschap op zich te nemen vanaf 1 maart 2021. Hij is al bijna een jaar betrokken bij de bestuursvergaderingen om de organisatie beter te leren kennen. Daarnaast heeft hij Dries Steinmeijer als bestuurslid benaderd voor de portefeuille marketing en communicatie. Beide heren zijn een welkome aanvulling om samen met de leden en het huidige bestuur te werken aan het succes van dit orkest voor onze mooie Brainport Regio.

Om beide heren aan u voor te stellen hebben we een video opgenomen van ong. 8 minuten waarin zij zichzelf even voorstellen via de volgende link: video van Peter en Dries

Jan van Moorsel zal zijn functie als ad interim voorzitter voortzetten als vice-voorzitter.

Peter van den Berg (voorzitter)

Peter van den Berg (voorzitter)

Dries Steinmeijer (Marketing & Communicatie)

Dries Steinmeijer (Marketing & Communicatie)

Posted on mrt 01, 2021