13 april 2024

Locatie: Augustinianum
Datum: 13 april 2024
Entree: v.a. € 0,00

Op zaterdag 13 april verzorgen we om 20:00 uur in samenwerking met Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand een uitwisselingsconcert in het Augustinianum te Eindhoven. De bijzondere naam van deze muziekvereniging is voortgekomen uit de samenvoeging van twee lokale, concurrerende muziekgezelschappen door de jonkheren Arnold Verheyen, burgemeester van Loon op Zand, en diens broer Jean Baptist Verheyen in 1864, die het verkregen resultaat de naam van hun moeder gaven.

Datum     : zaterdag 13 april 2024

Locatie    : Augustinianum Eindhoven

Aanvang : 20:00u

Prijs          : Informatie volgt later

• Koninklijke Sophia's Vereeniging
    Koninklijke Sophia's Vereeniging Orkest

Het symfonisch blaasorkest van de Koninklijke Sophia’s behoort al tientallen jaren tot de top van de blaasorkesten in Nederland en komt uit in de concertdivisie van de KNMO. Samen muziek maken op een zo hoog mogelijk niveau is de gemeenschappelijk hobby die de leden bindt. Het orkest bestaat voor het overgrote deel uit gevorderde amateurs, maar ook enkele muzikanten met een muziekvakopleiding en studenten aan conservatoria maken er deel van uit.

Bekijk CV