1 juli 2018

De Baas en de Hermenie

Locatie: Wim van Doorne Muziekkiosk
Aanvang: 15:00
Datum: 1 juli 2018

De Philips Harmonie brengt weer een zomers concert met muziek uit allerlei vakantielanden en natuurlijk ons eigen Brabant. Deze keer met medewerking van zanger en liedjesschrijver Björn van der Doelen

Het is de eerste keer dat zijn liedjes zijn gearrangeerd voor een harmonieorkest. We hebben al eerder met Björn kennisgemaakt, bij ons Maestro-project. We kennen hem als iemand met oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is. We passen wat dat betreft goed bij elkaar. Ons orkest laat samen met Björn enkele van zijn liedjes horen. 

Daarnaast spelen we onder leiding van chef-dirigent Matty Cilissen ook veel uit ons eigen programma: lichte muziek van tango en swing naar filmmuziek en pop. Goed voor een vrolijk humeur en zin in de zomer. We nodigen je graag uit hierbij te zijn!

Entree: gratis!


Adres: Alberdingk Thijmlaan 1, 5615 EB Eindhoven


Open hier de flyer van dit concert

Solisten

Björn van der Doelen, een karakter op het podium die in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken.