27 januari 2019

Dag van de Amateurkunst

Locatie: CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie
Aanvang: 11:30
Datum: 27 januari 2019

EEN DAG VOOR EN DOOR AMATEURKUNSTENAARS

CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven, organiseert samen met de Eindhovense Koren Federatie, de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen en Podium A voor het eerst de Dag van de Amateurkunst: een dag voor én door amateurkunstenaars.

Deze dag van de Amateurkunst begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.


De Philips Harmonie zal zich op deze dag presenteren met een concert van 11.30 – 12.20 uur in de Concertzaal.


BEZOEKERSINFORMATIE

De Dag van de Amateurkunst is gratis toegankelijk en vindt plaats op zondag 27 januari 2019 bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Bezoekers maken op deze dag kennis met wat Eindhoven te bieden heeft op het gebied van amateurkunst. Er worden vanuit verschillende kunstdisciplines workshops aangeboden en de hele dag zijn er presentaties en optredens van amateurkunstverenigingen en -gezelschappen. Aan het begin en het einde van het programma is een grote, gezamenlijke activiteit geprogrammeerd waaraan alle aanwezigen mee kunnen doen.


VOOR WIE?

Iedereen in Eindhoven en omgeving die op de een of andere manier geïnteresseerd is in amateurkunst is welkom: van jong tot oud. Wil je je oriënteren op bijvoorbeeld zingen in een koor, bij een toneelclub gaan of muziek spelen in een orkest? Dan is dit je kans!


PROGRAMMA (flyer)

Het programma duurt van 11.00 tot 17.00 uur, met een gezellige muzikale nazit tot 18.00 uur. Een compleet overzicht is te vinden op: www.cke.nl/dvda2019