13 maart 2022

HAPPY 2022 - WE MEET AGAIN!

Locatie: Muziekgebouw Eindhoven
Datum: 13 maart 2022

WE MEET AGAIN!

Nieuwvoorjaarsconcert Philips Harmonie Orkest

Zondag 13 maart Muziekgebouw Eindhoven 15:00 uur.

Eindhoven - Na een lange periode van stilte is het eindelijk weer mogelijk voor het Philips Harmonie Orkest om met het voltallige orkest te repeteren en dus ook de hoogste tijd om dit te vieren met een concert.

Traditiegetrouw is het eerste optreden in het nieuwe jaar ons Nieuwjaarsconcert, maar omdat dat nu in het voorjaar plaatsvindt hebben we het samengevoegd tot een heus "Nieuwvoorjaarsconcert". Een ware primeur in deze toch al aparte tijden!

Met een divers programma van Strauss en Carmen via Benny Goodman en West Side Story tot Gershwin en Latijns-Amerikaanse muziek, nodigen wij u uit om weer te komen luisteren naar deze ietwat verlate nieuwjaarsgroet van de Philips Harmonie Orkest. Onder leiding van Matty Cilissen en met de medewerking van onze schitterende virtuose sopraan Aylin Sezer, die u kent van ons vorige optreden en natuurlijk van haar optredens bij Maestro en het Prinsengrachtconcert.

Aylin Sezer is reeds vele malen gelauwerd: bij het behalen van haar master Operazang aan de Dutch National Opera Academy werd ze onderscheiden voor haar buitengewone artistieke kwaliteiten. Ze won diverse internationale prijzen, en trad op met de Nationale Opera, het Koninklijk Concertgebouworkest en Opera Zuid. Ook was ze verleden jaar op het Prinsengrachtconcert te horen, onder andere met de aria Je dis que rien ne m'épouvante uit de opera Carmen van Georges Bizet die in dit concert natuurlijk ook gespeeld gaat worden.

Kaarten €15  via Muziekgebouw Eindhoven (incl drankje) - klik hier

Programmaboekje - klik hier

Datum: Zondag 13 maart 2022

Locatie: Muziekgebouw Eindhoven